ANÈCDOTES DE PRIMERA MAGNITUD

ANÈCDOTES DE PRIMERA MAGNITUD

Editorial:
LA MAGRANA
Año de edición:
Número edición:
ISBN:
978-84-19013-67-5
Páginas:
240
Encuadernación:
Otros
17,90 €
IVA incluido
No disponible

Dues tassetes de porcellana creuaran una sèrie d'històries i generacions fins que aconseguim descobrir el seu origen real. Un perfum delator que ens farà viatjar per tot el món.
Parelles, mares i filles, germans i cunyades, molts lligams emocionals que entrellacen els relats, que a vegades ens apropen i a vegades ens allunyen. El pas del temps i fer-se gran, com a gran eix de les narracions; les relacions sentimentals i molta solitud amb un mateix; trobar-se en cada moment a un mateix i saber encaixar amb els altres, i veure que tot i que tots estem connectats (els personatges de cada relat amb un altre i així al llarg de tot el llibre), en el fons tots estan molt sols. Anna Molina (la Vilella Baixa, Priorat, 1972)
Després de llicenciar-se en Filologia Anglesa a la Universitat de Barcelona va decidir anar a passar un any sabàtic a Dinamarca, i avui encara hi és. Viu en el petit país escandinau des del 1996 i, a part d'escriure, gestiona la comercialització dels vins ecològics que produeix al Priorat amb un grup d'amics. La seva narrativa bascula amb naturalitat entre la influència de la cultura escandinava i de la mediterrània. Va debutar amb la novel·la L'home de lava (Saldonar, 2016), va continuar amb Voliac 2004 (Saldonar, 2017) i ha col·laborat amb els seus relats en recopilacions i premis literaris.