Autoayuda / TU ETS EL TEU LLOC SEGUR

TU ETS EL TEU LLOC SEGUR

TU ETS EL TEU LLOC SEGUR

FES LES PAUS AMB EL TEU PASSAT PER RECONNECTAR AMB TU (I AMB ELS QUE T'ENVOLTEN)

MARÍA ESCLAPEZ

19,95 €
IVA incluido
Editorial:
BRUGUERA EDITORIAL
Año de edición:
2023
Materia
Autoayuda
ISBN:
978-84-02-42863-9
Páginas:
256
Encuadernación:
Otros
19,95 €
IVA incluido
Añadir a favoritos

Després de l'èxit de M'estimo, t'estimo, arriba el nou llibre de Maria Esclapez. Un llibre nou per comprendre la teva història, fer les paus amb el passat, reconnectar amb tu i els que t'envolten i fer de tu mateixa el teu lloc segur. María Esclapez ja ha ajudat a milers de lectors a curar les seves relacions i a millorar la seva autoestima. Ara se centra en la importància de guarir les ferides emocionals de la infantesa i del passat. «Per què sento el que sento? D'on em ve aquest malestar? Com he après a relacionar-me amb els altres i amb mi mateix? Com influeix en la nostra vida adulta el tipus d'aferrament que desenvolupem durant la infantesa? I sobretot: com puc guarir les ferides emocionals del passat i viure en pau el present?». María Esclapez, la psicòloga i divulgadora que s'ha convertit en un referent de salut mental per a diverses generacions, t'acompanya en aquest viatge per descobrir com pots començar a curar el passat i millorar el present. Com ja va fer en M'estimo, t'estimo amb un to fresc i directe, utilitza exemples pràctics tant personals com extrets de la seva consulta. Què trobaràs en aquest llibre? -Anècdotes, experiències de l'autora i situacions extretes de casos reals a la consulta.
-Exercicis d'autoconeixement, guiats per l´autora, per comprendre d'on venen els nostres problemes i començar a posar-hi solució.
-Radiografies de converses de Whatsapp, esquemes, il·lustracions i altres materials gràfics per facilitar la comprensió del text.
-Propostes per posar en pràctica i treure el partit més gran a les teves relacions.